11 Nisan 2010 Pazar

Metalci Kızlar

Ekmek Araştırma Enstitüsü, tüm bilimsel metodları kullanarak ortaya çıkardığı bilimsel gerçeklerin ilkini sizlerden hiçbir şey talep etmeden paylaşıyor. METALCİ KIZLAR


Metal dinleyen çok insan var ama bunun şekline daha çok bürünenlerin kadın olduğunu Ankara'nın muhtelif yerlerinde yaptığımız saha çalışmalarında (Kızılay, Sakarya, Tunalı) aldığımız sonuçlar gerçekten yürekleri dağlayan nitelikte idi. %80'lik bir kitle metalin en çok imaj yönünden hoşlandığını açıkladı. Bunun altında gizli gerçek şu ki, görünüm ve giyimi erkeklerden her zaman daha çok önde tutan kadın ırkı, her zaman görünüşlerini ilk olarak fark eden zavallı erkeklerden gereksiz bir şekilde maksimum miktarda etkilenirler (Virginia Woolf, 1964, p:46) Bu elementi bir de Freud'un da açıkladığı gibi insanların cinsellik ve şiddet güdülerini her zaman bir şekilde dışarı vurduğu ile birleştirirsek metalin insanlarda yarattığı ama aslında yalnış olan şiddeti ve biraz da olsa seksi kadınlar metalde buluyorlar. Ama soracaksınız ki asıl sorun ne?


Türk kız metalciler imaj kısmında başarılı çalışmalara imza atıyorlar, bize ne kadar başarılı gelmese de. Deri pantolonlar onları ne yazık ki seksi göstermiyor, bunun en büyük sebebi de TÜİK 'in 2002 istatistiklerine göre Türk kadınlarının boy ortalamasının 164 cm olması. Diğer ve temel sorun, Türk kadınların imajdan sonrasına geçememesi. Muhtelif mekanlarda yaptığımız saha çalışmalarında, metalci kadınların bulunduğu mekanlardaki erkekler, barlarda Slayer dinleyip bu kızlarımızı kestikten sonra evde mastürbasyon yapmak zorunda kaldıklarını bizlere anonim şekilde açıkladılar.


Araştırmamız sonucunda ortaya çıktı ki, deri pantalonlarını giymekten isilik olan kızlarımızın bir çoğu bu sevdaya ortaokullu yıllarda çıktıkları liseli metalci erkeklerden ya da lise yıllarında çıktıkları üniversiteli erkeklerden dolayı başlamışlar. Erkek arkadaşı Rock dinliyorsa, Hard-Rock'a geçen, eğer klasik Heavy Metal dinliyorsa hiç durmadan kendi çapında daha sert bulduğu Thrash Metal'e geçen bu kızlar hep ama hep kraldan çok kralcı olmuşlardır. Erkek arkadaşları bir siyah T-shirt giyiyorsa, bu kızlar bir günde 20 liralık alışverişi yaparak (Metalci alışverişi ucuz olur) hemen deri pantalon, bileklik, çeşitli spike'lar ve de en kötüsü Slayer Full Mp3 ile işe başlarlar.

Bir başka çeşidi ise abisi metalci olan kızlardır. Eğer abisi Fail bir adamsa, daha fail olan bu kızlar, belki de en korkulacak tiplerdir. Siz daha mahalle maçında top oynamaya çalışırken size o sürmeli kötü gözleriyle bakan bu kızlar, 2010 yılında da hala hayatlarına devam etmektedir.

Şimdi birileri çıkıp diyecek ki, ne alakası var, ben ilkokuldan beri Gorgoroth dinliyorum. Hep Ultra-Brutal-Gore-Grind dinliyordum. Yoooo dostum yooo, bizi kandıramazsın. Biz seni biliyoruz METALCİ KIZ! Ve sana soruyoruz, KENDİNİ Mİ KANDIRIYORSUN, YOKSA BİZİ Mİ?

1 yorum:

  1. ben ilkokuldan beri gorgoroth dinliyorum nan inan olsun tiksinti geldi artık bana. yeni biloğünüz hayırlı olsun deniz beyciğim ve diğer arkadaş.kendimden şüphe etmeme mahal vermeyecek şeyler yazın, deli etmeyin kadın kısmını.takipteyim hadi bakalım

    YanıtlaSil